Servicii E-Mail
There are no translations available.


     Automecanica Medias SRL va ofera servicii de:

  • prelucrari mecanice prin aschiere (de strunjire, frezare, frezare CNC, gaurire si alezare in coordonate, rectificare, etc).
  • sudura
  • debitarea tabla cu plasma , oxigaz si ghilotina
  • indoiri abkant  ( deschidere maxima 3000 mm si forta de presare 300 Tone)
  • sablare, grunduire si vopsire industriala

   

      Prelucrari prin strunjire din diferite metale pe strunguri normale pentru obtinerea suprafetelor de rotatie  exterioara si interioara.

     Strunjirea reprezinta procedeul de prelucrare prin aschiere,cu cea mai frecventa utilizare. Strunjirea se realizeaza prin combinarea miscarii principale de rotatie executata de obicei de piesa, cu miscarea de avans a cutitului. Prin operatii de strunjire se pot prelucra suprafete cilindrice si conice, frontale, filete,etc, ca urmare a combinarii miscarii principale a semifabricatului cu miscarile de avans longitudinal sau transversal al cutitului.Operatiile de strunjire se executa pe strunguri cu ajutorul cutitelor de strung, prin doua etape: degrosare si finisare.

     Prelucrari de  rectificare ale pieselor in scopul obtinerii cotelor tolerate si a unei calitati superioare a suprafetelor.

     Prelucrari prin frezare clasica sau CNC, suprafete plane, cilindrice sau profilate cu ajutorul sculelor numite freze. Masinile de frezat au o productivitate ridicata, iar precizia si calitatea suprafetelor prelucrarte sunt superioare altor procese de prelucrare , cum ar fi: rabotarea si mortezarea.


      Gaurirea este operatia tehnologica de prelucrare prin aschiere cu ajutorul unor scule numite burghie, executata cu scopul de a obtine un alezaj intr-un material compact. Prelucrarea prin aschiere a gaurilor poate fi realizata prin: gaurire, adancire, alezare, filetare, strunjire, frezare, rectificare.

  Prin debitare se întelege operatia tehnologica de obtinere a unui semifabricat cu forme si dimensiuni bine stabilite. Putem debita table, benzi, profile, tevi, placi metalice, etc. de dimensiuni mari atat la plasma sau pe ghilotina.

      Sudura : procedeul de imbinare nedemontabila realizat intre doua materiale de baza cu sau fara ajutorul unui material de adaos.